Jaký dárek koupit tatínkovi?

05.06.2012 21:43

Otec je brán jako hlava rodiny a ochránce rodinného krbu. Děti k němu často vzhlíží s obdivem, který se věkem mění v respekt. Povahově je každý otec nebo tatínek jiný. Může být přísný, benevolentní, může na své ratolesti klást přehnané nároky, nebo jim dává naprostou volnost. V každém případě je to ale člověk, který vás bude nadosmrti milovat a který vás vždy vezme pod svá křídla do bezpečí.

Jako vhodný dárek pro tatínka tak můžeme vybrat něco drsného jako třeba Drsný hrnek, nebo majestátného jako třeba lampion štěstí. Pokud si potrpí na zajímavé a netradiční dárky můžete pro něj vybrat Řetězový držák na víno. Pro sportovce doporučujeme náramek Power Balance, a pokud už je starší a má rád svůj klid, můžete jej potěšit Kvetoucím čajem. Vzhledem k tomu co se říká – že muži jsou věčné děti, mu můžete dát také Neocube, se kterou zažije spoustu zábavy. No, a pokud potřebujete nutně dárek k svátku pro svého tatínka, tak třeba taková nanopodložka zajisté splní svou funkci dárku na jedničku.

Pokud potřebujete poradit jak vybírat dárky pro ostatní členy rodiny, máme pro Vás další doporučení v pravém sloupci. Případně si můžete přímo prohlédnout tipy na originální dárky.