Jaký dárek koupit manželce?

10.10.2012 21:28

Manželka je žena, která by měly být odměněna velmi pěkným dárkem ať už k narozeninám, svátku, k Vánocům, tak i k výročí Vašeho vztahu. Je to žena, která se stará o domácnost, o děti i o manžela. Péče o domov a rodinu je pro ni velmi důležitá a je třeba jí dát najevo, že si ceníte toho, co pro Vás dělá. Ukažte ji pomocí originálních dárků, že jste ji vděčný za její obětavost, že si vážíte její práce, že si uvědomujete její hodnotu a že jí máte pořád stejně rád, jako na začátku vztahu. Každá manželka potřebuje uznání svého muže a originální dárky jsou přesně tím prostředkem, který Vám s tím pomůže.

Jste-li tedy rozhodnut, že své manželce koupíte pěkný originální dárek, který jí potěší, rovnou zapomeňte na dárky praktické, jako je například žehlící prkno, mixér nebo sada nerezových hrnců. Tyto věci se stěží dají použít jako dárky, protože se jedná věci potřebné pro chod domácnosti a jejich pořízení by mělo být samozřejmostí a nikoli dárkem. Pokud má dárek udělat radost, musí být osobní a samozřejmě originální. Nudné dárky typu ponožky a šampón také ohromnou radost neudělají.

A jaké dárky by tedy mohly udělat Vaši manželku šťastnou? Tak třeba Horké lávové kameny, jsou skvělým originálním dárkem pro každou ženu, zvláště pak, pokud jí rovnou věnujete relaxaci nebo masáž lávovými kameny – to potom můžete očekávat velkou radost z dárku. Podobně zafunguje také originální dárek pro manželku v podobě Perly přání, což je dárkový set obsahující skutečnou perlorodku s perlou a řetízek na krk. Obdarovaná žena si tak sama může ústřici otevřít a uvnitř objevit perlu. A nemusíte mít strach, že by tam perla nebyla. Zakoupíte-li tento dárek v eshopu AZ-Dárky, máte jistotu, že byla ústřice prověřena speciálním přístrojem, který perlu uvnitř potvrdil.

Další originální dárky, které mohou Vaši manželku potěšit, jsou Kvetoucí čaje, Lampiony štěstí, které dokáží vykouzlit velmi romantické okamžiky anebo třeba Magické natáčky, jež umí udělat nádherné lokny, aniž by poškodily ženě vlasy. Přejeme Vám tedy dobrou ruku při výběru originálních dárků pro Vaši manželku a doufáme, že vám náš článek alespoň trochu pomohl při hledání inspirace.

Pokud potřebujete poradit jak vybírat dárky pro ostatní členy rodiny, máme pro Vás další doporučení v pravém sloupci. Případně si můžete přímo prohlédnout tipy na originální dárky.