Jaký dárek koupit manželovi?

12.08.2012 22:49

Pokud si kladete otázku: Jaký dárek koupit manželovi? Potom bychom vám mohli poradit a nasměrovat vás správným směrem. Jsme si totiž vědomi toho, že chcete svého manžela překvapit, udělat mu radost a jistě také chcete, aby mu dárek k něčemu byl, nebo v něm vyvolal příjemné pocity. Vzhledem k tomu, že svého manžela jistě dobře znáte, jistě z našich tipů vyberete vhodný dárek, který naprosto splní vaše očekávání.

Předem je třeba si uvědomit, že manžel je navíc také muž a hlava rodiny (i když to tak nemusí být vždy). Pokud se tedy zaměříme čistě na roli manžela, doporučili bychom vám dárky, které v něm vzbudí pocity vaší lásky. Takový vhodný dárek pro manžela tak mohou být například Horké lávové kameny, se kterými mu můžete rovnou připravit i masáž, kterou si váš manžel jistě nechá líbit.

Nicméně vhodný dárek pro manžela může být také Drsný hrnek nebo Chladící půllitr. Jedná se totiž o dárky, které ocení každý muž a zaručeně i ten váš. Drsný hrnek si oblíbí určitě nejen pro jeho zajímavý design, který dělá z každého muže drsného borce ale také pro jeho větší objem, který je pro muže příhodnější než klasické hrníčky. Stejně tak Chladící půllitr udělá každému muži radost, protože si bude moci vždy vychutnat svůj oblíbený nápoj perfektně vychlazený a nemusí to být nezbytně zrovna pivo.

Dárek pro manžela jako pro hlavu rodiny nelze nedoporučit létající Lampiony štěstí. Při vypouštění lampionu totiž zažijete kouzelné okamžiky, které mají tendenci stmelovat rodinné i přátelské svazky. Při vypouštění lampionu tak lehce dojmete i tvrdého chlapa.

Z dalších originálních dárků, které byste pro manžela mohla vybrat, můžeme ještě doporučit Držák na víno řetěz nebo Svítící panákové domino k narozeninám nebo Vánocům a třeba Teleskopický panák nebo Nanopodložka k svátku. Doufáme, že jsme vám alespoň trochu poradili, dali tip nebo vás inspirovali a že pro svého manžela vyberete pěkný dárek.

Pokud potřebujete poradit jak vybírat dárky pro ostatní členy rodiny, máme pro Vás další doporučení v pravém sloupci. Případně si můžete přímo prohlédnout tipy na originální dárky.