Jaký dárek koupit sestře?

11.07.2012 18:23

Pokud máte sestru a nemůžete pro ni najít vhodný dárek, tak nevěšte hlavu, protože vám s tím můžeme lehce pomoci. Každá sestra je totiž především žena a tak je také třeba přistupovat k dárku. Oprostěte se na chvíli od toho, že hledáte dárek pro sourozence a zamyslete se nad tím, co by ráda dostala každá žena. Teprve potom směrujte charakter dárku tak aby odpovídal Vašemu vztahu – tedy jako dárek pro sestru.

Dárek pro ženy by měl být pěkný (myšleno z estetického hlediska), může být do jisté míry také praktický, ale především by měl být originální. Protože pouze originálním dárkem dáte ženě najevo, že jste si s výběrem dárku dali práci. Každá žena tak pozná, že Vám na ní záleží, protože jinak byste nejspíše koupili nějakou hloupost z nejbližšího obchodu.

Pokud k tomu teď přidáme podmínku, že je dárek směřován sestře – tedy sourozenci, měl by být takový dárek také vtipný, zábavný, nebo něčím zajímavý. Nudné dárky mohou dávat rodiče, kolegové z práce, nebo vzdálení příbuzní, ale kamarádi a sourozenci, by měli vybírat dárky vtipné. Také není třeba za dárky utrácet velké peníze. Mezi sourozenci se mohou dávat i malé dárky, pokud jsou ovšem originální a Vaši setru náležitě potěší.

Jako příklad dárků, které byste mohli pořídit pro svou sestru, Vám můžeme představit třeba Magické natáčky. Takovéto natáčky totiž nejen udělají úžasný účes, ale navíc jsou 100% šetrné k vlasům a žádným způsobem je neničí jako třeba žhavá kulma. Další dva originální dárky pocházejí z pěstitelské řady Grow me, kde najdete dvě pěstitelské sady určeny ideálně pro sestru – Čtyřlístek štěstí a Rozesmátá slunečnice.  Díky těmto dárkům sestru nejen potěšíte a pobavíte, ale také jí dáte možnost vypěstovat vlastní rostlinu, což je konkrétně v těchto případech stylové a velmi netradiční. Pokud se nejedná o sestru, která je ještě dítě, můžete jí také udělat radost pomocí kvetoucích čajů nebo lampionů štěstí.

Naopak v případě dítěte, budete mít velký úspěch, zvolíte-li inteligentní plastelínu nebo třeba Neocube. A jako univerzální dárek pro sestru v jakémkoli věku můžeme vybrat například skládací a praktickou Eko láhev VAPUR. Všechny tyto zmíněné dárky najdete za velice dobré ceny v eshopu AZ-Dárky, tak již na nic nečekejte a kupte pro svou sestru originální dárek, jaký si zaslouží.

Pokud potřebujete poradit jak vybírat dárky pro ostatní členy rodiny, máme pro Vás další doporučení v pravém sloupci. Případně si můžete přímo prohlédnout tipy na originální dárky.