Jaký dárek koupit bratrovi?

25.06.2012 17:05

Pokud sháníte originální dárek pro bratra, jistě mu nechcete kupovat něco nudného. Dárek pro bratra by měl být vtipný, zábavný, nebo do jisté míry praktický. Při výběru si tedy položte otázku – co by bratr chtěl a sám by si to nekoupil? Nebo – co vtipného by mu mohlo udělat radost? Právě tyto otázky Vás dovedou k těm správným dárkům.

Několik tipů jsme si pro Vás připravili i my.  Jako první tip na originální dárek pro bratra jsme vybrali menší dárek vhodný třeba k svátku – Teleskopický panák. Jedná se o vtipný, originální a praktický dárek zároveň. Teleskopický panák je totiž možné složit nebo rozložit podle potřeby a z přívěšku na klíče se tak rázem může stát funkční panák na přípitek.

Dalším originálním a netradičním dárkem pro bratra je Posilovací Strenght Ball, který můžete znát také pod názvem Powerball. Tato malá šikovná věcička byla vyvinuta pro posilování ve vesmíru na principu gyroskopu. Strenght Ball posiluje ruce a paže velmi zábavnou formou a díky počítadlu otáček můžete vidět zlepšování.

V případě, že si Váš bratr hraje na drsňáka, nebo ve skutečnosti drsňák je, určitě by jej mohl potěšit netradiční dárek v podobě Drsného hrnku. Tento hrnek totiž nepatří do ruky jen tak nějaké padavce. Drsný hrnek je určen jen pro drsné chlapy.

Tyto tři tipy na dárky pro bratra jsou univerzální a hodí se pro každého správného bráchu. Ovšem pokud chcete dárek přiměřený bratrovu věku, tak Vám pomohou následující řádky:

Pro mladší generaci a tedy pro bratra v dětském věku doporučujeme jednoznačně Inteligentní plastelínu nebo magnetickou hračku Neocube.

Pro střední věk můžete použít již tři výše zmíněné originální dárky, nebo můžeme ještě přidat Řetězový držák na víno, nebo nějakou sadu pro vypěstování rostliny (třeba masožravé) z řady Vypěstuj si.

Pro seniory můžete zase zvolit Kvetoucí čaj či Lampiony štěstí.

Pokud potřebujete poradit jak vybírat dárky pro ostatní členy rodiny, máme pro Vás další doporučení v pravém sloupci. Případně si můžete přímo prohlédnout tipy na originální dárky.