Jaký dárek koupit mamince?

05.06.2012 21:32

Matka je člověk, který Vás porodil a staral se o Vás vždy s těmi nejlepšími úmysly. Vždy pro Vás chtěla jen to nejlepší a vždy se snažila bránit Vás proti celému světu. A i přestože mohla nějakou tu chybu udělat, nebylo to nikdy úmyslně. Matka je prostě na světě jen jedna a je to ta Vaše.

Takto speciální člověk si zaslouží také speciální dárek. Měl by to být dárek, který vyjádří úctu a respekt k ženě, stejně tak jako lásku a oddanost k matce. Dárek v podobě porcelánové sošky tak není úplně vhodným adeptem. Mnohem lepší ohlas vyvolá nějaký kvalitní a hlavně originální dárek. Například Létající lampion štěstí nebo Vodní lampio n štěstí jsou naprosto ideální dárky, zejména v případě, že je spolu vypustíte. Atmosféra při vypouštění lampionů (ať již vypouštíte lampiony do vzduchu nebo po vodě) je vždy kouzelná a mnohdy nezapomenutelná.

Také můžete využít Horké lávové kameny hlavně v případě, že má Vaše maminka někoho, kdo by jí provedl masáž lávovými kameny (i když je pravda, že při relaxační technice to zvládne člověk i sám). Samozřejmě také Kvet oucí čaj je velmi pěkný dárek pro maminku anebo třeba moderní silikonové hodinky jí také mohou udělat velkou radost. Dárky pro maminku je třeba volit podle příležitosti (jiný dárek bude k svátku a jiný na narozeniny) a také podle věku. Nicméně jako doplněk je vždy vhodné přidat květinu, která ženu vždycky potěší.

Pokud potřebujete poradit jak vybírat dárky pro ostatní členy rodiny, máme pro Vás další doporučení v pravém sloupci. Případně si můžete přímo prohlédnout tipy na originální dárky.